Geschiedenis

Belastingadviesbureau Trienekens (“Trienekens Boleij”) is in augustus 1981 opgericht door G.M.J. (George) Trienekens. Na de nodige ervaring bij een middelgroot accountantskantoor in Breda is George op 24 jarige leeftijd gestart als ondernemer. Vanaf het begin waren de kerndiensten:

  • het verzorgen van de boekhouding inclusief BTW aangifte (administratie); 
  • het voeren van de loonadministratie;
  • het opmaken van de jaarrekening; en
  • het verrichten van de aangifte inkomsten- en vennootschapsbelasting.

In 1987 is het huidige kantoorpand aan De Pinksterbloem 7 in Budel betrokken.

In de jaren 90 maakt de onderneming een mooie groei door. Het aantal klanten en personeelsleden groeit gestaag. In deze tijd ontstond een team dat de administraties van de klanten verzorgde en een fiscaal team.

Door de jaren heen ontwikkelt Trienekens Boleij zich tot een adviseur die ondernemers bijstaat bij alle financiële en fiscale vraagstukken die op hun pad komen, zowel zakelijk als privé.

In augustus 2006 vierde het bedrijf zijn 25 jarige jubileum. Achter café de Wielerbaan in Budel wordt een grote aangeklede feesttent geplaats. Een prachtige dag en avond met catering, muziek en ruim 750 gasten. Fantastisch om deze mijlpaal samen met het personeel, klanten, vrienden en familie te vieren.

Vanaf 2019 treden T.A.G. (Teun) Trienekens en M.S. (Martijn) Boleij toe tot het bedrijf om het kantoor op termijn voort te zetten.

George Trienekens

Adviseur | Oprichter
George Trienekens
Neem contact op