Administratie

Als ondernemer heeft u wel wat beters te doen dan het bijhouden van uw administratie. Wij doen dit graag voor u zodat u zich vooral bezig kan houden waar u goed in bent, ondernemen.

Joost Vreijsen
Financieel | Fiscaal adviseur

Financiële administratie

Wij kunnen voor u de administratie volledig digitaal inrichten. U levert gemakkelijk uw administratie digitaal aan en heeft online inzicht in uw cijfers. Wij verwerken voor u de boekhouding en verzorgen uw BTW aangifte. Heeft u niets met digitaal samenwerken mag u natuurlijk ook altijd de boekhouding op papier aanleveren.

Toch liever zelf boeken, geen probleem. Wij kunnen u helpen met de inrichting, controle van uw administratie en uw BTW aangifte. Wij hebben ervaring met de gebruikelijke boekhoudpakketen als AFAS, Exact, Twinfield en Unit4.

Loonadministratie

Wij ontzorgen u graag op het gebied van salaris- en personeelsadministratie. Wij verzorgen voor u de periodieke loonverwerking en stellen deze beschikbaar in een online webtool, zodat u altijd toegang heeft tot de loongegevens van uw personeel. Ook ondersteunen wij u met de administratieve zaken betreffende ziekteverzuim en pensioen van uw personeel. Daarnaast helpen wij u graag met het opstellen van arbeidscontracten en arbeids- juridische vraagstukken.

Maak een afspraak

Joost Vreijsen

Financieel | Fiscaal adviseur
Joost Vreijsen
Neem contact op